Като цяло можем да кажем, че изминалия сезон бе повече от успешен за сноуборд клуб Бороборд. Радваме се, че успяхме да се съхраним като отбор – задружни, както досега. За щастие нямаше никакви сериозни травми на нито един от състезателите ни – само леки натъртвания и охлузвания – пожелаваме си и занапред да бъде така.

Доминирахме на българската сцена във вътрешния календар и постигнахме страхотни резултати на състезанията в чужбина.

Равносметката е 48 медала от всички състезания в България във всички възрастови групи, Купа България при мъжете и при жените и Купа Надежди, вицеевропейски шампион и финалист на World Rookie Tour и още много добри класирания на събитията от международния сноуборд календар.

Поздравления на всички наши деца за успехите, които постигнаха. Пожелаваме им да са здрави, да продължават да се забавляват и преследват мечтите си.

Благодарим на всички родители и приятели, които са до нас, помагат ни и ни подкрепят. Благодарности на община Самоков, Бороспорт, Пампорово и на нашите спонсори Diel, Burton, Contrabanda  и всички останали, които по някакъв начин са били съпричастни с нашия отбор. От този сезон имаме и нов спонсор. Нашият приятел Даниел Москов създаде марката за дрехи BOAR, която „не представя улиците, а прави връзката между града и гората, между хората и природата”. Пожелаваме му успехи в новото начинание и му благодарим за подкрепата.

На края можем да обобщим, че сезонът бе страхотен, гордеем се с всички от Бороборд и си пожелаваме още повече успехи през следващия.

Треньорите желаят на всички деца приятна почивка и да очакват новата програма, започваща от месец юни, която обещават да бъде много интересна за всички.

 

Снимки: личен архив